Bart-Chalkboard-for-Blog-Post

Werken met complexe wachtwoorden op je telefoon

26 oktober 2020

Gebruik je Lastpass al op je werk? Wist je dat Lastpass ook simpel werkt op je telefoon? Door het gebruik van Lastpass op je telefoon heb je ook op je telefoon toegang tot je wachtwoordkluis en kan je nog makkelijker werken met complexe wachtwoorden.

De Lastpass app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en te vinden in de verschillende appstores. Na het aanmelden binnen Lastpass op je telefoon wordt gevraagd om de optie 'Wachtwoorden invullen' ook te gebruiken. Deze instelling is belangrijk omdat je anders nog steeds wachtwoorden moet kopiëren van je kluis naar bijvoorbeeld je specifieke app.

In onderstaande video legt Johan Mos je uit hoe je Lastpass op je mobiele telefoon kunt gebruiken en het gebruik van complexe wachtwoorden dus ook op je telefoon een makkie wordt.

Wist je dat we Lastpass ook voor bedrijven als maandelijkse dienst verkopen? Iedere medewerker krijgt dat een beveiligde kluis en kan daar zijn of haar wachtwoorden in opslaan. Ook het delen van wachtwoorden binnen een afdeling is dan ook mogelijk, dat betekend dat je dus een inlognaam van bijvoorbeeld Facebook of Twitter gemakkelijk met een afdeling kunt delen zonder dat deze het wachtwoord hoeven te weten, en dat is weer handig mocht een medewerker onverhoopt de organisatie verlaten. Zo hou je het ook nog eens veiliger! Onze accountmanagers of customer success consultants kunnen je alles vertellen over de prijzen en mogelijkheden.

Delen via

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen